Új

HARVIA HGX110XW WIFI, 11kW 10,8kW gőzgenerátor automata ürítőszelep nélkül

HARVIA HGX110XW WIFI, 11kW 10,8kW gőzgenerátor automata ürítőszelep nélkül
SKU
T0701-024
Készleten
990 651 Ft 780 040 Ft

A Harvia gőzgenerátor tartalmazza mindazon Harvia szaktudást és tapasztalatot, amely a tökéletes gőzfürdőzéshez szükséges.
Felejtse el a mindennapi stresszt és a mindig szorító határidőket egy pillanatra és hagyja, hogy a forró gőz kényeztesse testét.
A Harvia gőzgenerátor felszerelése nagyon könnyű. Az egység önmagában az oldalfalra rögzíthető, így nincs szükség különálló felfogató konzolra. A termék felhasználóbarát, szervízelése roppant egyszerű. A csepegés mentes konstrukció és az automata tisztító funkció segítségével a generátor élettartama rendkívüli.

A Harvia gőzgenerátorok a jó közérzet és a kikapcsolódás forrásai. A több évtizedes tapasztalattal gyártott és tökéletesre fejlesztett Harvia gőzgenerátorok lágyan kényeztetik a gőzfürdőben űlőket. A Wifi-s Harvia XW gőzgenerátorok beépített MyHarvia-támogatással rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy távolról is bekapcsolhatja a generátort, és közvetlenül mobileszközéről követheti a gőzfürdőjének hőmérsékletét.

A nagy kijelző és az átlátható menürendszer miatt a digitális vezérlőegység kezelése végletekig egyszerű.

Figyelem!
Közcélú üzemmódban működtetett gőzgenerátor esetében a garancia érvényességének feltétele a Harvia automata ürítőszelep használata!

További információ
Súly10.2000