Új

HARVIA SAUNA&STEAM illatanyag szett 5x10ml SAC25100

HARVIA SAUNA&STEAM illatanyag szett 5x10ml SAC25100
SKU
T0304-129
Készleten
10 351 Ft 8 150 Ft

A Harvia SAUNA&STEAM szauna illatkészlet öt különböző 10 ml-es illatot tartalmaz. Az illatokat a vízbe keverve (amelyet a forró szauna kályha kövekre öntenek) és közvetlenül az illatpárologtatásra kialakított felületekre pld. illatosító csész használhatjuk.

Szellő (eukaliptusz)
Az eukaliptusz megnyugtat, megnyitja a légutakat és fokozza a légzést. Hagyja izmait ellazulni, miközben élvezi ennek az illatnak a simogató érintését.

Egyensúly (ylang ylang)
Élvezze a nyugtató aroma harmonizáló érzetét. Az ylang-ylang gazdag és virágos illata egyensúlyba hozza testét és elméjét.

Vitalizáló (citrom és narancs)
Ez a vitalizáló illat citrus ízek különböző aromáiból áll. Ez a citrom és narancs keveréke energizál és feldobja a hangulatot. Kezdje napját élénkítő citrusillattal.

Aktiváló (fűszeres borsmenta)
Aktiválja érzékszerveit, és fokozza éberségét a borsmenta, fahéj és eukaliptusz illatkeverékével. Az aromás illatok fűszeres keveréke remek választás a fáradt testnek és léleknek.

Kényeztetés (kókusz és vanília)
Érezd a trópusok hangulatát, és varázsold el magadat a kókusz és vanília elragadó illatával. Ez a finom illat a párás paradicsomba repít, erősen édes, mégis sima karaktereivel.

További információ
Súly0.5100